فکر کنم اون عزیزی که این بند رو نوشته نمیدونسته که برای تحویل گواهی موقت به فارغ التحصیل، دانشگاه یکی از اون مواردی رو که در پست قبلی ام اشاره کردم میخواد! راه ساده تر این است که شما از آموزش دانشگاهتون سوال کنید در مورد مدارک مورد نیاز برای صدور گواهی موقت.
من به جای آخرین مدرک تحصیلی، همون نامه معرفی به نظام وظیفه رو که دانشگاه میده ارایه دادم و قبول کردند و سپس گواهی موقت دوران کارشناسی و ارشدم را با ارایه برگ سبز اعزام از دانشگاه گرفتم
من به جای آخرین مدرک تحصیلی، همون نامه معرفی به نظام وظیفه رو که دانشگاه میده ارایه دادم و قبول کردند و سپس گواهی موقت دوران کارشناسی و ارشدم را با ارایه برگ سبز اعزام از دانشگاه گرفتم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.