02-07-2012, 01:28 PM
(01-07-2012, 02:16 AM)Pejman نوشته: دوستان من یک سوال کلی داشتم و البته می دونم این موضوع خیلی می تونه به شخص وابسته باشه. سوال من اینه که برای کسی که تازه وارد یه کشور خارجی می شه خونه یا اتاق گرفتن به صورت تنهایی رو توصیه می کنید؟ این تنهایی زندگی کردن اونقدر مشکلات داره که آدم قیدش رو بزنه؟ به هر حال همخونه شدن با کسی که آدم نمی شناسه ریسکهای خاص خودش رو داره.والا به نظر من خونه تنها داشتن نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه....
هر چقدر هم که با هم خونه ایت راحت باشی بازم یه سری مشکلات پیش میاد.. از نظر نظافت، مالی، اخلاقی، سر و صدا، روحیات و هزار تا چیز دیگه....
بهترین حالت اگه خیلی هم رفیق باز باشه آدم میتونه خونه ی خودش رو داشته باشه و هر وقت خاست تنها نباشه دوستاش رو دعوت کنه یا بره خونه ی دوستاش..
اما خوب باید پولش رو هم در نظر بگیری که خیلی گرون تر در میاد برات دیگه... یه خونه ی تکی تقریبا دو برابر هست اجارش تا حتی با یه دونه همخونه...
یه مورد دیگه رو هم که همایون اشاره کرد و خیلی مهمه اینه که اوایل آدم هیچ جا رو بلد نیست و هیچ کسی رو نمیشناسه و کلا خیلی گرفتاری زیاده اوایل..... برای همین داشتن همخونه ای که قبل تر بوده باشه یا حتی جدید هم باشه خیلی خوبه...
یکی دیگه از خوبی های هم خونه داشتن اینه که زبان آدم بهتر میشه و یکی دیگه هم اینه که تعداد دوستات بیشتر میشه..... البته بازم میگم در کل به نظر من نداشتن هم خونه بهتر از داشتنشه مخصوصا اگه بد شانسی بیاری مثل من و هم خونت خوب نباشه... اما از یه نظر مسایل مالی و از یه نظر بقیه چیزایی که گفتم رو در نظر بیگیر
در ضمن سعی کن خونه ی یکم بزرگ تر بگیری که ما خاستیم بیایم بمونیم راحت باشیم ؛)
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز