02-07-2012, 01:46 PM
(02-07-2012, 01:39 PM)spt نوشته: پویا جان یه چند تا چیزو به نظر من باید در نظر گرفت:ممنون از نظر زیبات شاهین عزیز.
این ایتالیا ای ها در دودره بازی از ما ایرانی ها هم خیلی جلو تر هستن پس نگران نرم افزار کرک شده نباش! حتی من کسی رو میشناسم که از ایران نرم افزار میبرده اونجا میفروخته!!! حتی کشور های خیلی گیری مثل سوئد و فنلاند و آلمان هم بچه دارن استفاده میکنن و حله ؛)
الان همه اینکاره شدن داداش!! ما استادمون تو کلاس داشت یه نرم افزار رو معرفی میکرد آخرش گفت گرونه نخرید بیاین من دارم بهتون میدم!!!
به جای فتوکپی اسکن کنید مدارکتون رو .... پرینت برای دانشجو ها یا مجانیه یا خیلی خیلی ارزون..
سبزی خشک و خوراک وطنی رو زیبا آمدی... خیلی نیازه مخصوصا برای اونایی که به خوراکی های خارجی عادت نمیکنن و طعم خوراک براشون مهمه!!
اون دارو ها رو که گفتی حتما نسخه داشته باشه... مثلا آستامینوفن کودئین ماده ی مخدر حساب میشه!!
ببخشید دخالت کردم
اره اتفاقاً خودم سر این موضوع یکم گیج شدم که یه وقت نرم افزار ببریم به اینترنت وصل شیم مارو بگیرند!!! حالا اونجام که خوانواده نیستن سند بزان بیام بیرون!!! اما در کل فکر کنم اونهام با این قضیه کنار اومدن. در خصوص دارو با نسخه عالی بود فراموش کرده بودم جرمه!!
عالی بود
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public