03-07-2012, 12:58 PM
(03-07-2012, 12:41 PM)shadi5 نوشته: اینجا بنده هم لازم دانستم تجربیاتم را در رابطه با کلاس های دکتر رستمی که درآموزشگاه و پژوهشکده راهبرد پیمایش برگزار میشه ذکر کنم البته اطلاعات کامل را دردروود.
gmat.mihanblog.com میتوانید پیدا کنید یا با 88631779 تماس بگیرید.
کلا در 40 جلسه تمام موارد وربال GRE پوشش داده میشه و 15 جلسه هم اضافه بر سازمان اختیاری است که هزینه نداره و ریاضی و Sentence Correction کار میشه در
کل من دیدگاهم نسبت به این قضیه GRE بخصوص مسایل Verbal - Etymology - Logic بکل عوض شد .
بنظر من برای کسب نمره بالا حتما کلاس رو توصیه میکنم حتی اگر برای اروپا هم قصد اپلای دارید داشتن GRE یک پوان خیلی مثبت بحساب میاد.
شاید بشه گفت تنها همین 2 موسسه و استاد فعال در تهران وجود دارند که GRE را HANDEL می کنند اما کمی از هزینه و شرایط کلاس هم بفرمایید. ایا دوره ی جدیدی برای ازمون مهر و ابان باز شده است؟
شما بین استاد برزابادی و رستمی با کدومش انتخاب می کنید هر چند با استاد رستمی کار کرده بودید.
با سپاس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public