04-07-2012, 11:34 PM
(04-07-2012, 11:13 PM)lidoma نوشته: استاد راهنمای من قبول نمیکنه که من مسئول مکاتبه باشم حالا منم قصد ندارم که اسم من تو مقاله به عنوان corresponding درج شه لذا میخواستم بدونم این امکان رو ژورنالها مهیا میکنند که من مکاتبات انجام بدم و در مرحله اخر که accept میشه اسم استادم به عنوان corresponding ذکر شه یا نه در مرحله آخر هم اسم من به عنوان correspondingنوشته میشهدوست من، به نظر من بهترین و دقیق راه اینه که شما به ژورنال ایمیل بزنی و این موردت رو باهاشون در میون بگذاری و توضیح بدی، فکر کنم قبول کنند (البته بستگی به ژورنال و شناخت ژورنال از افرادی که در مقاله همکار هستند هم دارد، یعنی استادتون اگر در اون ژورنال شناخته شده باشه، احتمال پذیرفته شدن شرایط شما زیادتر خواهد بود)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.