08-02-2011, 11:08 AM
اگه کاربرا خوششون نمیاد که معلوم بشه کجا هستن که فرمایش شما درسته...من بیشتر دلیل حرفم این بود که مثلا من یک سوالی تو یه تاپیک میپرسم، بعد میبینم 4-5 نفر دارن اون تاپیک رو میخونن، اینطوری شاید صبر کنم ببینم جوابم رو اون لحظه میگیرم یا نه...وگرنه که سوال رو میپرسم میرم یکی دو ساعت دیگه میام سر میزنم به سایت...حالا اگر اسم کاربری افراد هم نوشته نشه ولی تعدادشون که دارن یه تاپیک(نه یک روم) رو بررسی میکنن مشخص باشه، شاید بد نباشه
البته این مساله کاملا سلیقه ای هست ، هرجور صلاح میدونین تصمیم بگیرید
.......................................................................................
مساله بعدی رو مطمئن نیستم مشکل از فروم هست یا کامپیوتر من!
اکسپلورر من فایرقاکس هست...وقتی اسم کاربری و رمز رو وارد کردم، هم گزینه "بخاطر بسپار" مربوط به فروم، و هم remember رو واسه خود فایرفاکس زدم
حالا اگه با این شرایط من خروج رو بزنم، بعد دوباره ورود رو بزنم، اولین مساله اینه که فقط رمز save شده(ضمیمه میکنم تصویرش رو[1]). اونطور که من کلا اطلاع دارم،معمولا یا فقط نام کاربری save باید بشه یا نام کاربری و پسورد با هم
با همین شرایط هم اگه من نام کاربریم رو وارد کنم(و بگذارم پسورد که از قبل save شده بوده، باشه)،خطا میگیره...به نظر میرسه پسورد یک چیز دیگه save شده؛ چون فایرفاکس هم میگه میخوای پسورد جدید رو واست save کنم یا نه(تصویر اینم ضمیمه میکنم[2])
امیدوارم مطلب رو تونسته باشم درست برسونم
با تشکر
البته این مساله کاملا سلیقه ای هست ، هرجور صلاح میدونین تصمیم بگیرید
.......................................................................................
مساله بعدی رو مطمئن نیستم مشکل از فروم هست یا کامپیوتر من!
اکسپلورر من فایرقاکس هست...وقتی اسم کاربری و رمز رو وارد کردم، هم گزینه "بخاطر بسپار" مربوط به فروم، و هم remember رو واسه خود فایرفاکس زدم
حالا اگه با این شرایط من خروج رو بزنم، بعد دوباره ورود رو بزنم، اولین مساله اینه که فقط رمز save شده(ضمیمه میکنم تصویرش رو[1]). اونطور که من کلا اطلاع دارم،معمولا یا فقط نام کاربری save باید بشه یا نام کاربری و پسورد با هم
با همین شرایط هم اگه من نام کاربریم رو وارد کنم(و بگذارم پسورد که از قبل save شده بوده، باشه)،خطا میگیره...به نظر میرسه پسورد یک چیز دیگه save شده؛ چون فایرفاکس هم میگه میخوای پسورد جدید رو واست save کنم یا نه(تصویر اینم ضمیمه میکنم[2])
امیدوارم مطلب رو تونسته باشم درست برسونم
با تشکر
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge