09-07-2012, 11:51 AM
(07-07-2012, 09:44 PM)khorshid20 نوشته: مرسی از پاسخ.ولی فکر کنم متوجه منظورم نشدیداینطور که معلومه به جوابتون نرسیدید انگار!!
من می خوام بدونم اگه کسی بدون کمک استاد (یا هر شخص مجرب دیگه ای)بخواد یه مقاله ساده در یه کنفرانس داخلی بده(برای شروع کار)باید چیکار کنه.
فک میکنم مشکل شما نداشتن استاد راهنما یا به قول خودتون شخص مجرب دیگه ای باشه که بهتون کمک کنه..
چند تا نکته:
1. به قول دوست عزیزمون کار نشد نداره (پس شک نکنید که ممکن هست)
2. جواب سوال شما به نظر آسون میاد اما خیلی سخته! مهم ترین سختیش هم اینطور که به نظر میاد نداشتن ادبیات مشترکه چون بچه ها اینجا کاملا درست اشاره کردن به موضوع...
به نظر من الان مهم ترین کاری که میتونید بکنید با این شرایط برای اینکه مقاله بدید، اینه که برید 4 تا مقاله بین المللیِه درست و حسابی بخونید و با استخون بندی مقاله ها آشنا بشید، فک میکنم این مهم ترین کاری هست که میتونید بکنید و خیلی خیلی بهتون کمک میکنه که خودتون جواب سوالتون رو پیدا کنید.
3. در هر شرایطی مگه اینکه 10 تا مقاله کامل داده باشید داشتن استاد راهنما خیلی کمک میکنه..
4. برای تجربه ی اول حتی اگه کمک کسی باشید برای تهیه مقاله خیلی چیزا یاد میگیرید و خوبه..
5. موفق باشید

به طور خلاصه: سعی کنید چند تا مقاله بخونید، خیلی کمکتون میکنه که اوضاع دستتون بیاد و بدونید که میتونید یا نه!! به نظر من و بچه های دیگه در اینجا: بله میتونید!!!

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز