10-07-2012, 11:14 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2012, 11:19 PM توسط amirhossein.gh.)
(10-07-2012, 09:27 PM)y.bahare نوشته: با تشکر از شما آقای امیر حسیندوست خوب من !
تو توضیحاتتون نوشته بودین 6 هفته دیگه جواب ویزا تون میاد، من باید 17 Sep آلمان باشم ولی هنوز هم وقت سفارت ندارم (
اخه هنوز نامه ی پذیرش دانشگاهم به دستم نرسیده به نظرتون اگه به آقای مالکی ایمیل بزنم بهم وقت مصاحبه میده؟ یا منتظر نامه پذیرشم بمونم؟
یک سوال دیگه هم دارم و اون اینکه شما مدارکتون رو برای تایید سفارت به آلمانی ترجمه کردین یا انگلیسی ؟ مال من انگلیسی ترجمه شده به نظرتون برام مهر می زنند؟
والا این حرفی که زده حرف نوشته شده در قانونه ولی تو این چند وقته من هرکی رو دیدم حداکثر 30 - 40 روزه ویزاش میاد ، پس نگران این نباشید
در ضمن اگه نامه پذیرش هنوز به دستتون نرسیده اشکال نداره که !! از دانشگاه بخاین اسکنشو براتون بفرسته با همون از آقای مالکی وقت بگیرین -- به آقای مالکی بگین کی میخاین اونور باشین / در ضمن سفارت خودش میفهمه که کار شما رو باید راه بندازه سریع پس جای نگرانی نیست
در ضمن یادتون نره چون ممکنه یه دفه آقای مالکی بگه پس فردا پاشو بیام مثل من ، حتما مدارک مورد نیاز رو آماده کنید و اونایی که نیازه رو تایید سفارت کنین تا کارتون سریع پیش بره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."