(11-07-2012, 01:53 AM)khorshid20 نوشته: سلام.سیستم نمره دهی جی آر ای سابجکت به چه صورت هست الان؟؟آیا با قبل فرق داره؟من شنیدم که تغییر کرده ولی از خوندن مطالب توی سایت ای تی اس چیزی دستگیرم نشد.کسانی که اخیرا در این آزمون شرکت کردن اگه میشه در مورد نحوه امتحان و نمره دهیش توضیح بدن.ممنون.
من که در مورد تغییرش چیزی نشنیدم! من آخرین امتحانی که برگذار شد شرکت کردم(آپریل). نمره ای که به شما میدن تابع عملکرد شما نسبت سایر شرکت کننده هاست. در کارنامه یک نمره(از 200 تا 990) و یک درصد به شما گزارش میشه. اون درصد، درصد افرادیه که توی همون آزمون از شما عملکرد ضعیفتری داشتن یعنی تعداد جواب های درست موثر کمتری داشتن. نمره شما تابع همین درصد هست نه تعداد جواب های درست. مثلا ممکنه یک آزمون خیلی آسون باشه و با 90 سوال درست (موثر) نمره 990 بیارید، اما بوده آزمونی هم که اینقدر سخت باشه که تقریباً با 65 سوال درست نمره 990 بیارید در هر دو حالت احتمالاً درصدی که آوردید 97-98% خواهد شد. یک کلام اگر 97% بیارید 990 میشید بدون در نظر گرفتن تعداد سوال ها!
سابجکت قیزیک هم 100 تا سوال در سطح فیزیک پایه و فیزیک جدیده. سوال ها واقعاً سادست. همین موضوع دوستان رو گول میزنه (چون با آزمون های ایران مقایسه میکنن!) مثلاً اکثراً که از آزمون میان بیرون خوشحالن که چقدر آسون بود و مثلا 50-60 تا جواب دادن اما باید بدونن که یک سری آدم داغون هستن بالای 80-90 تا جواب میدن و نمرشون نسبت به اونها سنجیده میشه!!!
راستی نمره منفی داره . در سابجکت فیزیک وزن همه سوال ها یکسانه.