15-07-2012, 02:54 PM
(15-07-2012, 03:37 AM)فروغ نوشته: سلام دوستان من فروغم 23 سالمه سال سوم رشته میکروبیولوژی با معدل 14 هستم و نفر دوم المپیاد کشوری در رشته قنادی و خیلی هنر مند ولی متاسفانه سطح زبانم پایینه میخواستم اگه میشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید چطور از این طریق میتونم برم و این مدارک فنی حرفه ای و مقام ها برای راحت تر رفتن و کار به دردم میخوره یا نه؟و وضعیت رشته ام در ایتالیا به چه صورته به نظر شما در همین رشته بمونم یا وارد شاخه پزشکی شم درآمدش بهتره؟فروغ گرامی.
سوال شما کمی گنگ به نظرم میاد، شما به هنر علاقه دارید یا به میکروبیولوژی؟ کلاً اگر در زمینه هنر علاقه داشته باشید که باید عرض کنم باید قید زبان انگلیسی را بزنید در ایتالیا باید در این رشته و مقطع حتماً ایتالیایی بدونید. از طرفی شما برای رشته اشپزی یا قنادی و مد و فشن هر ماه از طرف اکادمی یا دانشگاه باید گالری یا نمایشگاهی از کاراتون رو در معرض عموم قرار بدهید بنابراین دانستن و ارتباط با ایتالیایی ها مهم است. از طرفی رشته میکروبیولوژی هم وجود دارد که اگر به این رشته علاقه دارید مشکلی در خصوص زبان انگلیسی نداره و به راحتی می تونید ادامه تحصیل دهید. سوالی بود اینجا بپرسید پاسخ خواهیم داد.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public