16-07-2012, 08:54 PM
(16-07-2012, 07:54 PM)meis نوشته: ببخشید اما تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم برای سوالمسلام
به نظر دوستان به دست آوردن نمره مورد نیاز یا مینیمم در آزمون IELTS راحت تره یا TOEFL.
منظورم اینه که با یک سطح زبان کدوم آزمون نمره بیار تره. کاری به بحث اینکه کدوم کشور کدومو نیاز داره نداریم.
ممنون میشم اگر نظراتتونو بگین
من تجربه هر دو آزمون رو دارم. البته برای تافل کاغذی که ظاهرا امسال برداشته میشه. همانطور که در پست های قبلی هم میبینین هرکسی در مورد این آزمون ها یک نظری داره . من تافل ibt رو نمیدونم ولی در مورد تافل pbt من خودم فقط دو سه تا نمونه از امتحاناش رو حل کردم و اصلا نخوندم. بعد امتحان هم فکر کردم خیلی بد امتحان دادم. ولی 600 شدم. به نظر من اون نوعه امتحان بیشتر بسته به سطح زبانتون داشت که چجوری باشه. اما فکر میکنم که آیلتس بیشتر تکنیکه. یعنی شما اگر 10 تا آزمون حل کنی و دستت بیاد که چجوری پاسخ بدی به سوالات میتونی نمره بیاری ولی اگر همین جوری بری بشینی سر جلسه نه.
در مورد راحت تر بودنش با توجه به اینکه تافل الان
ibt هست من نظری ندارم. ولی فکر میکنم اول دو سه نمونه از هر کدوم رو حل کنین ببینین براتون خوندن کدومش راحتتره. اگر براتون فرقی نداشت بعد برین سراغ مسائل جانبی مثل فرستادن کارنامه ها و زمان های امتحان و کشور مورد نظر،به هر حال این مسائل رو هم باید در نظر بگیرین. (این رو هم فراموش نکنین که بهتره نمره بالاتر از مینیمم بیارین

لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.