18-07-2012, 09:54 PM
(18-07-2012, 04:11 PM)M.A Dehghan نوشته: دوست خوب من Mr-Voltage سلام
ضمن عرض تشکر از راهنمایی خوبتون می خواستم اگر امکان داره آدرس وب سایت یا وب سایت هایی که مقطع دکترا همراه با فاند را برای رشته من پیدا کردید بفرمایید. چون من در جستجوهای خودم فقط تونستم در کشور انگلستان "Brunel University" رو پیدا کنم و خیلی خوشحال شدم که دیگر دانشگاه ها نیز برای رشته من بورس تحصیلی می دهند.
دومین خواهش من از شما این است که بفرمایید رشنه من را با چه عنوانی جستجو کردید که موفق شدید تعداد زیادی دانشگاه را بیابیید.
با سپاس از همه زحمات شما
خواهش میکنم.
ببنید من اسم رشته شما را دقیق نمیدونستم اما فکر کم تلفیقی از health and science باشه واسه همین این رو جستجو کردم و اسامی دانشگاههای بالا را در این رشته دیدم. من لینک خاصی برای اونها ندارم، اما اسامی اونها را که ملاحظه نمودید بیشتر در این محور رشته شما دور می زدند. به نظرم شما در دپارتمان خود گرایش مورد نظر بگریدید مطمئناً پیدا خواهید کرد. در ضمن اسم رشته شما به انگلیسی نمیدونم چیه!! اگر ممکنه اینجا بیان کنید شاید برای ایندگان مفید باشید.
البته ذکر این نکته را هم یاداور شوم وزارت علوم در کلیه مقاطع دانشگاههای انگلستان را تایید نمی کند!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public