(21-07-2012, 02:44 AM)mahdisalehi نوشته: سلام.
من رشته ی شیمی تجزیه می خونم.ازشد.معدل لیسانسم 15.37 هستش.توی همایش طرح های نوآورانه هم سوم شدم.الان معدل ارشدم 17.20 هست که با نمره پروژه ام 18 میشه.آیلتس 7 دارم.فعلا مقاله ندادم اما می دونم حداقل یه مقاله بین المللی می تونم بدم.موضوع پروژه ام بحث تقریبا تازه و داغی تو شیمی هستش.می خواستم ببینم برای فاند؛توی کدوم کشور ها شانس دارم؟ممنون (دانشگاه مقطع لیسانس و فوق لیسانسم مالک اشتره)
درود بر شما،
شرایطتتون متوسطه
تعداد مقالاتتون رو بیشتر کنید چون بچه ها در شیمی معمولا خوب مقاله می دهند.
در مورد آمریکا اگر نمره جی اریی خوبی هم بیاورید برای دانشگاههای متوسطش شانس خوبی خواهید داشت
فقط یک نکته چون دانشگاهتون مالک اشتر بوده و این دانشگاه هم وابسته به وزرات دفاع هست ممکنه سفا رت های امریکا موقع ویزا دادن
سخت گیری کنن و حتی ویزا هم ندهند چون آمریکا گرفتن پذیرش و فاند یک روی سکه هست و گرفتن ویزای روی دوم سکه که گاهی هم طرف دوم سکه خوشایند نیست متاسفانه.
بازم یه تحقیق کنید اگه از بچه های دانشگاهتون کسانی بودند که ویزای آمریکا بهشون نداده اند شما هم بدون تعارف دور ه امریکا رو خط بکشید چون وقتی کلی زحمت بکشید بعدش قرار باشه ویزاا ندهند کلی عقب میوفتید بهتره از الان به سمت آمریکا نروید و هدف گذاری خود را بسمت اروپا ، کانادا، استرالیا و... انجام دهید
شا دباشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..