(21-07-2012, 05:11 PM)tewte نوشته: سلام به همگي. من يه مشكل فوري دارم . من اصلا قصد مهاجرت و اين حرف ها رو ندارم. اما بعد از اتمام خدمت و 10 ماه انتظار يه موقعيت كار با استخدام رسمي برام پيش اومده . ولي تنها مشكل من اينه كه براي مصاحبه و چك نهايي اصل مدرك دانشگاهو ميخوان. ظرف يك هفته ده روز من چه طور ميتونم اصل مدركم رو آزاد كنم؟.قبلا هم تو اين مراكز كاريابي اسم ننوشتم. .اگه الان هم اسم بنويسم 6 ماه ديگه جواب ميده ( البته شيوه نرمالش). و محل كار هم ميگه اول دانشنامه بيار تا استخدام بشي و دانشگاه هم ميگه از محل كار نامه بيار تا دانشنامه رو بهت بديمضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم
دوست من شما میتونی با اصل مدرک موقت مراحل استخدام اداری و دولتی رو طی کنی. ضمن اینکه چون خدمت رفتید میتونید اصل مدرک موقتتون رو با ارائه کارت پایان خدمت از دانشگاه محل تحصیلتون بگیرید. تا جایی که من میدونم، دریافت دانشنامه، حتی شما اگر استخدام هم باشی، نیاز به طی کردن اون بازه زمانی مربوط به تعهد آموزش رایگان دارد و تقریبا در همه موارد، مراحل استخدام (چک نهایی مدرک دانشگاهی) با همون مدرک موقت هم قابل انجام است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.