21-07-2012, 10:56 PM
(21-07-2012, 07:48 PM)mehdi adeli نوشته: سلام بچه هاسلام
من هنوز این را متوحه نشدم که باید برای سابمیت کردن مقاله واسه چه impact factor بفرستیم بهتره ، مثلا من رشتم مهندسی صنایع هست و 2 مقاله در موضوعات manufacturing و human factor and ergonomi دارم و می خوام واسه مجلات آمریکا چاپ کنم ولی نمی دونم چکار کنم ؟
خوشحال می شم راهنماییم کنید .
اینکه مقالتونو برای چه ایمپکت فکتوری بفرستید، سوالیه که فقط خودتون میتونید پاسخ بدید.چون به محتوای مقالتون ارتباط داره و اینکه چقدر قوی کار کردید.
شما میتونید چندین ژورنال مرتبط با موضوع مقالتون (با ایمپکت های مختلف) رو چک کنید و بررسی کنید که احتمال اکسپت شدن مقالتون در کدوم یک از این رنج های ایمپکتی بالاتر است.
البته همونطور که زری جان در اولین پست همین تاپیک توضیح دادند: " ... هرچند IF يك ژورنال ميتواند به عنوان معياري جهت تخمين ارزش متوسط مقالات آن ژورنال به كار رود ولي بايستي در نظر داشت تعداد ارجاعات به مقالات مختلف يك ژورنال مي تواند بسيار متفاوت باشد. به عبارت ديگر توزيع فراواني ارجاع به هر مقاله در يك ژورنال به هيچ عنوان يك توزيع نرمال نميباشد. به طور مثال بيش از 90 درصد IF ژورنال بسيار معتبر Nature در سال 2004 به 25 درصد مقالات منتشر شده در اين ژورنال بازمي گشت."
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"