ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم 

(23-07-2012, 12:00 AM)احسان66 نوشته: 1. لطفا به من بگید آزاد کردن مدرک دقیقا در چه مرحله ای مورد نیاز هست؟ چون من می تونم برای apply ریز نمراتم رو به صورت انگلیسی از دانشگاه بگیرم...حتی به صورت رسمی با مهر برجسته ولی با یک کم هزینه...و با هزینه خیلی کمتر به صورت غیر رسمی...پس خود مدرک کی ضروری میشه آزاد کردنش؟
دوست من، مدرک تحصیلی رسمی (ریزنمرات رسمی) زمانی لازم است که شما بخواهی در دانشگاه مقصد ثبت نام کنید، البته تعدادی از دانشگاه ها، برای Apply کردن هم مدرک رسمی از شما میخواهند
در مورد آقايان بايد يك سال از تاريخ صدور كارت پايان خدمت نظام وظيفه و يا كارت معافيت دائم از خدمت (پزشكي يا غير پزشكي) سپري شده باشد
موفق باشی دوست من و به امید اون روز
نقل قول:2.در تاپیک های دیگه گفته شده بود که قانون عدم کاریابی اخیرا کلا حذف شده. آیا صحت داره؟خیر دوست من، اتفاقا چند روز پیش ، یکی از دوستان مدرکش رو از این طریق آزاد کرد.
نقل قول:3.اگر درست متوجه شده باشم زمانی که از این قانون بخواییم استفاده کنیم در صورتی مفید فایده واقع میشه که طی اون 6 ماه نتونیم کار گیر ییاریم...حالا اگر شانس، بد موقع در خونه مارو زد و کار گیر آوردیم حکم ما چیه اونوقت؟درست است، شما وقتی به کاریابی مراجعه می کنید، به اونها می فرمائید که نباید برای شما کار پیدا کنند چون می خواهید مدرکتون رو آزاد کنید - اینجا
نقل قول:4....تاپیک ضد و نقیض در مورد زمان ارائه در خواست به کاریابی خوندم...یک نفر با لینک معتبر لطف کنه بگه که بالاخره از کی میشه واسه این کار اقدام کرد؟ بلافاصله بعد از فراغت؟بخشنامه لغو تعهد دانش آموختگان متعهد خدمت آموزش رايگان دانشگاههاي دولتي - منبع
در مورد آقايان بايد يك سال از تاريخ صدور كارت پايان خدمت نظام وظيفه و يا كارت معافيت دائم از خدمت (پزشكي يا غير پزشكي) سپري شده باشد
موفق باشی دوست من و به امید اون روز

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.