23-07-2012, 11:11 AM
(23-07-2012, 08:52 AM)احسان66 نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیزمسلام،
در کنار سوال و جواب هایی که انجام شده من یک سوال دیگه هم دارم
همون طور که می دونید این کارت های اعتباری رو هر بار که بخواییم شارژ کنیم یک مقدار کارمزد هم گرفته می شه...به همین دلیل بهتره که یک براورد مناسب داشته باشیم از کل هزینه هامون تا یک جا کارت رو شارژ کنیم...حالا سوال من اینه که :
به غیر از هزینه مربوط به APPLICATION FEE به نظر شما چیز دیگه ای هم باید در نظر بگیرم؟ مثلا بگم هر دانشگاه 100$ میانگین هزینه application fee داره بر فرض واسه 10 تا apply من باید 1000 دلار حسابم رو شارژ کنم...
چون فکر می کنم بقیه هزینه های فرایند apply همشون به تومان باشه...
کسی نظری یا تجربه ای نداره؟
من در این پست تا حدی جواب سوال شما رو هم دادم. عمده هزینه هایی که با کارت اعتباری پرداخت می شه همون application fee و هزینه ریپورت تافل و GRE هست. شما برای هر دانشگاه حدود 100-150 دلار کنار بذارید خوبه. ولی به نظر من یه کارت با مبلغ زیاد توصیه نمی شه. به هر حال ما در ایران زندگی می کنیم و احتمال اینکه به هر دلیلی یه کارتی مسدود بشه وجود داره (البته این احتمال ضعیف هست، ولی صفر نیست) خود فروشندگان کارت اعتباری هم همیشه توصیه می کنند از یه کارت برای بیشتر از یکی دو ماه استفاده نکنید. من البته شده از کارتی هم بیش از یک سال استفاده کردم و مشکلی هم نداشته. ولی خب بهتره شما مثلاً اگر 1500 دلار نیاز دارید هر بار حدود 500 دلار شارژ کنید تا با اطمینان خاطر بیشتری بتونید استفاده کنید.