24-07-2012, 10:26 AM
(23-07-2012, 12:46 PM)QUPHAS نوشته: ممنون خانم مریمچرا میشه این اطلاعات رو در دیتابیس دانشگاهها هم وارد کرد و اتفاقا اون موقع که من داشتم اون قسمت رو ایجاد میکردم این مساله تو ذهنم بود، فقط مساله اینه که در بسیاری از دانشگاهها هر دانشکدهای شرایط و ددلاین خاص خودش رو داره و در نتیجه این اطلاعات برای کل دانشگاه صادق نیست. یک راه اینه که برای هر دانشگاه قسمتی به نام admission information داشته باشیم و در اونجا به تفکیک دانشکده اطلاعات رو وارد کنیم. من سعی میکنم این قسمت رو طراحی و دیتابیس اضافه کنم. اگر شما هم پیشنهاد بهتری در این زمینه دارید، لطفا مطرح کنید.
بابک جان میشه این اطلاعات رو توی دیتابیس دانشگاهها وارد کرد؟ مثلا وقتی وارد Adelphi University که میشی یک قسمت admission's information داشته باشیم و این اطلاعات اونجا وارد بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.