24-07-2012, 03:33 PM
(24-07-2012, 11:44 AM)mehdi adeli نوشته: سلام دوست عزیز ممنون برای توضیحات شیرین و تاثیرگذارتوالا من 8 ماه پیش رفتم، اما هزینه ها نباید تغییر خاصی کرده باشه:
دوست عزیز یک سوال کلی داشتم از زمان گرفتن ویزا از سفارت ترکمنستان و اقامت چند روزه و رفتن به سفارت آمریکا ، و غیره . می خواستم بدونم حدودا چقدر هزینه داره ؟ چون خودت بهتر می دونی باید برنامه ریزی کرد .
ممکنه به تفکیک از اول تا گرفتن ویزا بفرمایید هزینه هاشو .
ارادت
مهدی
از مشهد تا رسیدن به مرز باچگیران(هاها فکر کنم فهمیدن ترکمن ها همش باج میگیرند) حدود 55 هزارتومان، شایدم خیلی کمتر باشه، باید برید اونجا یا سوار تاکس یمستقیم شید برید باچگیران یا با تاکسی خطی برید..حتما صبح زود حرکت کنید اگر این کار رو بکنید، میتونید همون روز قبل از وقت سفارت عازم بشید.
-خروجی فکر کنم حدود 20 هزارتومان باشه برای مسیرهای زمینی.
-ویزای ترکمنستان خودم فکر کنم اونم خودش چیزی جدود 50 دلار در میمود..(2 نوع ویزا هست فوری و غیر فوری که حتما فوری رو بگیرید)
-حتما با یک آژانس هماهنگ کنید تا راهنما بیاد جلوتون که اونم میشه فکر کنم 100 دلار.
هزینه یک شب اقامت از 40 دلار تا 200 دلار متغییره مثلا ما مجبور شدیم چون هیچ هتلی جای خالی نداشت واسه یک اتاق بی کیفیت 150 دلار یک شب بدیم، پس جتما قبلش هماهنگ کنید که براتون رزو بشه.
-توی مرز ترکمنستان فکر کنم حدود 30 دلار به دلایلی میگیرند.
-همین طور که قبلا گفتم حتما یک بوکس سیگار ببرید که هرجا لازم شد سریع کارتون رو راه بندازید.
-از مرز هم تا رسیدن به شهر عشق اباد فکر کنم اونم الان حدود 20 دلار باشه.
-توی سفارت آمریکا هم باید 140 دلار پول پروسه ویزا رو بدید.
- و بعدم میتونید به کشور برگردید اگر گفتند بمونید تا ویزاتون اماده شه که مشکلی نیست می تونید هماهنگ کنید با راهنماتون که براتون هتل رو تمدید کنه، البته اونجا هتل داراش انگلیسی میفهمند.(البته بازم بستگی داره کجا باشید)