(25-07-2012, 08:58 AM)Paradise4 نوشته: برای تماس با استاد در یکی از department های دانشگاه آلبرتا علاوه بر فرستادن CV برای استاد نوشته که personal statement هم می خواد ... جملش این هست:دوست عزیز
PLUS a personal statement indicating your interest in their program and how your background (courses completed and work/research experience) makes you a suitable candidate to complete a graduate degree in their research area.
یعنی باید کلی برای استاد بنویسم ؟! همون CV رو هم اکثرا نگاه نمی کنن، چه برسه به persanal statement !!!! بنظرتون در ایمیلم مختصر بنویسم بهتره یا attach کنم و طولانی تر باشه !!!
وقتی خواسته که شما نمیتونین بگین که نگاه نمیکنن. چه نگاه بکنه چه نکنه باید بفرستین. بهتر هست که بنویسین و اتچ کنین. در ضمن این نکته رو هم بگم که personal statement یکی از مدارکی هست که دانشگاه موقع اپلای میخواد ولی در این دانشگاه باید کمی مفصل تر باشه، بنابراین از حالا بنویسین و تمرین کنین بد نیست. این جمله ای هست که منشی دپارتمان بیزینس پارسال در جواب ایمیلی که من در مورد مدارک مورد نیاز سوال کرده بودم فرستاد:
The statement of purpose (2 – 3 pages) should include a research proposal that provides an indication of your research interests and focus. The proposal helps us identify a suitable faculty advisor but is non-binding in that it need not eventually form the basis of your research
برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به انجمن Statement of Purpose - SoP
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.