25-07-2012, 10:31 AM
(25-07-2012, 10:01 AM)mehdi adeli نوشته: شما دوستان عزیز نظرتون می خواستم بدونم : که آیا در مجلات زیر نظر ASME چاپ کنم یا elsevier ؟دوست من، به طور کلی هر ژورنالی که Submit مقالات رو رایگان انجام بده یا هزینه ای بابت Submit از شما دریافت کنه، به طور کامل در وب سایت همون ژورنال توضیح داده شده است (حتی مواردی رو دیدم که با افزایش تعداد صفحات مقاله، هزینه ای که از شما دریافت میکنند، کم/زیاد میشه)
متسفانه من اصلا فرق این 2 تا رو نمی دونم ، ولی بیشتر مد نظرم مجلات آمریکایی هست . واقعیت این 2 تا چه فرقی دارن ؟ اعتبار کدوم بیشتره ؟
دوستان کدامشان واسه سابمیت رایگانه ؟
در مورد اعتبار هر ژورنال هم میتونید به این تاپیک مراجعه کرده و سوالتون رو مطرح کنید. ولی به نظرم اعتبار یک ژورنال ربطی به چاپ شدن اون ژورنال در امریکا، اروپا یا حتی آسیا (مثلا ژاپن) نداره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.