(23-07-2012, 11:02 AM)safura نوشته: سلام ،من یه سئوال داشتم و اون اینه که من برای ازاد کردن مدرک ارشدم وقتی به وزارت خونه رفتم و اون اقائی که مسئول بود فرم تعهد محضری منو دید گفت که شما باید 2 برابر زمان تحصیبت پول بدی.... اما بعد که اومدم خونه دیدم که توی تعهد محضری نوشته برابر مدت تحصیل،دوبرابر هزینه ها...که طبق جذول زری خانم برای من که رشته اعضا مصنوعی هستم میشه سالی 520 تومان که 2 برابرش 1040 میشه در صورتی که او اقاهه واسه من 2080 حساب کرده( من 3 سال درس خوندم که 2 سال طرحم ازش کم میشه و فقظ 1 سال میمونه)...میخوام بپرسم که ایا من اشتباه کردم یا اون اقا؟درود بر شما،
یه سئوال دیگه هم داشتم اونم اینه که بمن گفتن که اگه نامه عدم نیاز بگیری میتونی 1 برابر پول بدی و خودم هم یه جا توی سایت وزارت خونه خوندم که اگه عدم نیاز بگیری،میتونی از مراکز خصوصی گواهی کار ببری...کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟
دوبرابر هزینه مدت تحصیل با هزینه دو برابر مدت تحصیل فرقی ندارند با هم!!
طبق فرمول اون آقا: شما سه سال درس خوندید دوبرابرش میشه شش سال . دو سالش رو طرح رفتید الباقی چهار سال و هزینه چهار سال هم طبق جدول 2080 خواهد شد.
طبق فرمول خودتون ( تعهد محضری): سه سال درس خوندید هزینه سه سال میشه 1560 تومان و حالا دوبرابر 1560 میشود 3120 دوسال رو طرح رفتید در نتیجه 1080 از 3120 کم میشه الباقی 2080
با هر دو روش می بینید که شما 2080 تومان باید پرداخت نمایید.
در مورد نامه عدم نیاز هم تا اونجایی که من اطلاع دارم درمورد بچه های وزرات علوم صدق میکنه اگه لینک رو پیدا کردید اینجا بذارید تا ببینیم چی گفتند. شفاهی هم از کارمندای وزرات بهداشت بپرسید.
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..