25-07-2012, 06:06 PM
(25-07-2012, 05:45 PM)blur نوشته: سلام...من میخوام آخر مهر جی آر ای بدم. حدود یک سوم 1100 رو خوندم (البته با متنها!) حالا تو این مدت باقیمانده برای یک نمره خوب (از خیر عالی دیگه گذشتیم ) میشه برنامه ریزی کرد؟ ضمنا این قضیه همیشه برا من سوال بوده که 3-4 تا منبع لغت که معرفی میکنین (1100 و 3500 و...)منظورتون با متن هاشونه یا تنها لغات اصلی؟ بعلاوه خب آدم که ردینگ میخونه یا تست میزنه خب مجبوره لغات اونارو هم در بیاره دیگه که تعدادشونم خیلی زیاده (من برا تافل حدود 3000 تا داشتم!)...حالا تکلیف با این همه لغت چیه واقعا؟هنوز زوده از خیر نمره عالی بگذری سه ماه وقت داری.
پیشنهاد من اینه که برای تنوع در مطالعه و اینکه این نگرانی باعث دلزدگی شما از مطالعه و از دست رفتن وقت نشه شروع به تست زدن کنید تا هم مهارت شما در تست زنی زیاد بشه و هم در قالب تست کلمات جدید GRE رو هم یاد بگیرین. مثلا خوبه که از کتاب 1014 تست پرینستون یا منابع دیگه ای که توسط دوستان در فروم گذاشته شده شروع کنید.
وقتی منبعی معرفی میشه منظور مطالعه همه لغات اون هست . اینکه برای یادگیری هر لغت GRE باید اون و در قالب جمله یاد بگیرین باعث میشه شما با معنی کلمات بیشتری آشنا بشین. حالا برای اینکه کمتر ذهنتون خسته بشه و همچنین برای صرفه جویی در وقت معانی کلمات رو ننویسید و از دیکشنریهای آن لاین استفاده کنید. این روش برای من جواب داده شاید به شما هم کمک کنه