27-07-2012, 12:59 PM
(27-07-2012, 12:25 PM)Paradise4 نوشته: آیا در نوشتان personal statement باید به اصول نوشتن essay توجه کرد؟ مثلا نوشتن attention grabber مثل یک نقل قول زیبا از یک فرد مشهور!به نظر من GPA و نمرات زبان رو در SOP نیارید بهتره . بخصوص اگه مثلا کم بودن و قصد دارید توجیهشون کنید. این نظر شخصیه منه ولی کلا من با آوردن توجیه برای نقاط ضعف مخالفم و به نظرم بیشتر باعث جلب توجه بقیه به اون ایراد میشه و به نظرم بهتره روی نقاط قوت مانور داد و پررنگ ترشون کرد. در کل به نظرم مواردی از قبیل معدل و نمرات زبان رو براش مدارک جداگونه هست و در SOP بهتره نشون بدید که به جز فاکتورهایی که همه دارن شما چی تو چنته دارین
دیگه اینکه میتونیم GPA و نمره امتحان IELTS رو هم در اون بیاریم ؟

در مورد نقل قول من موافقم البته نقل قول مناسب و مرتبط در عین حال کوتاه . من SOP خودم رو با ترجمه عبارتی از مولانا شروع کردم و استادم خوشش اومده بود.
کلا به نظرم SOP متنیه که در عین حال که باید رسمی باشه باید بیانگر خیلی از ابعاد شخصیت شما از جمله ابعاد غیر آکادمیک اون باشه و لازم نیست از نظر ساختار مثل یک essay باشه و یکم دستتون بازتره ولی باید قواعد دستوری و گرامر، پاراگراف بندی ، انسجام متن و املای درست رو کاملا رعایت کنید.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما