28-07-2012, 12:57 PM
(28-07-2012, 08:58 AM)soheilred نوشته: با سلام به دوستان خوبمدروود.
ببخشید. اصلا مطمئن نیستم سوالم رو جای مناسبی مطرح کردم یا نه. ولی تو زیر موضوع کشور های اروپایی خیلی گشتم و چیزی پیدا نکردم در مورد سوالم.
می خواستم بدونم اصلا چرا اروپا؟ چه شرایطی باعث می شه که کسی به اروپا رو بیاره. آخه من چیزای مختلف و اکثرا بدی راجع به اروپا شنیدم که 1 کم انتخاب اروپا رو سخت می کنه.
مثلا اینکه اروپا کمتر فاند می دن. یعنی در مقایسه با آمریکا تقریبا فاند نمی دن.
یا اینکه سیستم اجتماعی اروپا طوریه که برای ایرانیا که کلا بسیار علاقه مند به روابط اجتماعی زیادن، یه کم موندن اونجا سخته. می گن اونجا ایرانیا افسردگی می گیرن.
یا اینکه تو اروپا مثلا اگه انتخابت ایتالیا باشه مجبوری به خاطر شرایط محیطی هم که شده 1 زبونه دیگه رو یاد بگیری، و این زمان زیادی رو از آدم می گیره.
اروپا هزینه ی اقامت خیلی زیاده. از آشنایی شنیدم ساندویچ تخم مرغ بخوای تو فرانسه بخری به پول ما 7،8 هزار تومن در میاد.
حالا می خوام از دوستای خوب و با تجربه ام خواهش کنم 1 مقایسه کلی بین اروپا، آمریکا و کانادا در مورد کار، شرایط اقامت بعد از تحصیل، شرایط تحصیل مثل فاند و رنک دانشگاههای اروپایی و سایر مسائلی که می دونن برای 1 دانشجو مهمه، هزینه های اقامت و تحصیل و ... رو داشته باشن که من 1 دید کلی راجع به اروپا پیدا کنم.
من با بخشی از صحبت های شما موافقم و با بخشی دیگر خیر. اینکه چرا اروپا به هر حال سیستم پذیرش دانشگاههای اروپا حتی اونهایی که رانک بالایی دارند نسبت به دانشگاههای top امریکا هنوز به خوبی و با نداشتن رزومه قوی هم امکان پذیر است. از طرفی شما در اروپا بسیار راحت تر می توانید جا در سیستم فرهنگی اونجا داشته باشید. اما از طرفی کمی بحث کار و فاند و دانستن زبانهای مختلف کار را دشوار می کنه. بنده خودم بد ترین حالت تحصیل در اروپا را بحث فاند و کار میبینم. اما به شخصه در خصوص امریکا اطلاعاتی ندارم و دوستان مجربم باید این نظر رو بدهند. اما در کل امریکا کشور پرهزینه ای است و یک درصد فکر کنید بدونم فاند نمیشه دوام اورد. اما شاید بسیاری از دانشگاههای اروپا در مقاطع دکتری شهریه رایگان یا نیمه رایگان دارند. مانند : المان، اتریش، نروژ، سوئد، ایتالیا، فنلاند. که این موضوع حتی در دانشگاههای متوسط امریکا هم به چشم نمی خورد!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public