29-07-2012, 12:58 PM
(29-07-2012, 12:09 PM)georgiaro نوشته: من دانشجوی سال آخر ارشد نرم افزارم، هم کارشناسی و هم ارشد دانشگاه آزاد مشهد بودم، معدل کارشناسیم 17.96 و اکثر درس های تخصصی رو نمره عالی دارم،دروود.
هنوز موضوع پایان نامم دقیق مشخص نیست، میخواستم بدونم شانسم برای بورس دکترا چقدره، چون نمیتونم هزینه تحصیل ام برای دکترا توی یک کشور دیگه رو بدم ناچارا تنها راه ادامه تحصیلم بورس کامل همراه با هزینه اقامته، در ضمن آیا نیاز به یادگیری زبان آلمانی هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزیز شما از دیگر مشخصات رزومه خودتان صحبتی نکردید!!! همانطور که می دانید کشور آلمان در خصوص دوره دکتری متقاضی زیاد داره از طرفی شهریه بیشتر دانشگاهها رایگان است و زبان تدریس بیشتر به انگلیسی است. در خصوص بورس کامل باید شرایطتون خیلی خوب باشه و به سابقه پزوهشی، مقاله، نمره زبان بالا بر می گرده و نظر استادی که از پروپزال شما خوشش میاد به هر حال به نظر بنده چند نکته را در نظر بگیرید:
1- مکاتبه دقیق و کامل با اساتید برای پیدا کردن position در دانشکده مربوطه
2- ارائه مقاله و سایر نکات کلیدی مثل english proficiency , GRE
3 - اشنایی کم به زبان آلمانی
در خصوص بورس هم یه نوع بورس است که موسسه DAAD در ابتدای ماه October ارائه میده که باید از بخش فرهنگی سفارت المان پیگیر باشید البته این بورس زمانش محدوده. در خصوص اشنایی با زبان المانی به نظرم امتیاز خوبیه که هم برای ارتباط با دیگران و یافتن شغل در المان کمک فراوانی خواهد کرد.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public