(29-07-2012, 12:49 PM)reza523573 نوشته: ...من امروز در اداره کاریابی ثبت نام کردم ولی طرف گفت تا وام ها رو کامل (نقدی نه قسطی) ندی محاله بهت دانشنامه بدن...خب مسلما شما تا با صندوق رفاه دانشجویان تصفیه مالی کامل نکنید، نمیتونید مدارکتون (دانشنامه) رو تحویل بگیرید. چون برای دریافت دانشنامه دانشگاه از شما نامه تسویه حساب مالی با صندوق رفاه دانشجویان رو میخواهد.
نقل قول:...بعد هم گفت ما 10 در صد وام ها رو می گیریم یه نامه ای میدیم که با این نامه مدرک فرق می کنه و با اون نامه می تونی اول وام ها رو صاف کنی و بعد هم بری سراغ مدرک. دوستان مقدار وام من1,300,000 هست...الان این نامه رو من نفهمیدم یعنی چی؟! یعنی کاریابی نامه میده؟ نامه میده به کجا و برای چه کاری؟ خب شما در نهایت باید این بدهی صندوق رفاه رو تسویه کنی (چه کاریابی نامه برای مدرکت بده یا نده). به نظر من که پول الکی دارند میگیرند! اصلا زیر بار نرو.
پ.ن: ضمن اینکه الان لازم نیست شما این پول (تسویه مالی با صندوق رفاه) رو پرداخت کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.