29-07-2012, 02:16 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2012, 02:19 PM توسط reza523573.)
(29-07-2012, 01:09 PM)MaMi نوشته:الان این نامه رو من نفهمیدم یعنی چی؟! یعنی کاریابی نامه میده؟ نامه میده به کجا و برای چه کاری؟ خب شما در نهایت باید این بدهی صندوق رفاه رو تسویه کنی (چه کاریابی نامه برای مدرکت بده یا نده). به نظر من که پول الکی دارند میگیرند! اصلا زیر بار نرو.
سلام و ممنون بابت جوابتون
والله من هم شک کردم و زیر بار حرفشون نرفتم. ولی گفت این کار قضیه اش فرق داره با آزاد کردن دانشنامه و قانونی اگر کسی یک سال بعد از فراغت از تحصیل کار پیدا نکنه باید وام هاش رو ببخشن.
یعنی دو تا بحث داریم: 1-بخشیده شدن وام 2-بخشیدن تعهد خدمت رایگان، که میگه برای هر دوش ما می تونیم یه کاری براتون بکنیم و پروسه هاش هم فرق داره. حالا من نمی دونم که گزارش بیکاری من مگه به چند طریق می تونه صورت بگیره که نتایج مختلفی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟ می گفت برای چند نفر همین کار رو کردیم و با قاطعیت هم گفت اگه میخای برو بپرس (حالا از کجا چیزی بود که من اینقدر خوشحال شدم نپرسیدم)
حالا یه تحقیقاتی دارم می کنم. امروز که نه ولی فردا به چند جا زنگ می زنم ببینم و نتیجا رو برای دوستان میگم. هر چند با راهنمایی های دوستان عزیز فهمیدم که صد در صد کلاهبرداری هست داشتان. چون حداقل باید یک نفر دیگه هم چنین چیزی شنیده باشه یا نه؟! ولی اگه بشه که خیلی عالیه و به صرفه.
باز هم ممنون از دوستان MaMi,Maryam4312
راستی برای تشکر در این فروم دکمه ای ندیدم
![Huh Huh](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/huh.gif)