29-07-2012, 07:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2012, 07:10 PM توسط maryam4312.)
(28-07-2012, 07:32 PM)aliilab نوشته: این خانومی که تو شریف مسئول این کاراس بعد از اینکه نامه لغو تعهد دانشگاه تهران رو دید گفت که دانشگاه تهران خیلی اشتباه کرده بهت مدرک داده (چون یک سال از فراغت از تحصیل ارشدت نگذشته). گفت اگه الان من کارت رو به جریان بندازم بدلیل اشتباه دانشگاه تهران باید پول لیسانست رو بدی، پول فوقت رو هم بدی کامل سابقه هم حساب نمیشه. بهم توصیه کرد برم بعد از شهریور بیام که یک سال از فراغت از تحصیل ارشدم گذشته باشه و گفت اون رو هم با عدم کاریابی آزاد کن.اینجوری که از پست بهنوش جان هم معلومه اون خانوم اشتباه نکرده و باید از ارشدتون هم 1سال بگذره که بتونید لیسانسم ازاد کنید!
حالا دوستان هر کی میدونه بگه این خانوم اشتباه میکنه یا درست میگه؟ چون من عجله دارم و باید آخر این ماه کانادا باشم و پذیرشم هم کاندیشنال به مدرکم هست. اگه درست نمیگه چجوری میتونم بهش بگم که حرفت درست نیست؟ مرجع بالاتر کیه؟ قانون رو از کجا میشه خوند؟
خیلی ممنون
تاریخی که من لیسانسو از دانشگاه تحویل گرفتم 28تیره 91 . فارغ التحصیلی ارشدم هم 28تیر90 بوده (چه اتفاقی!!! ) اما ثبت نام توی کاریابیم شش ماه بعد از فارغ التحصیلی ارشد نبوده (2ماه بعدش بوده). این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم