(30-07-2012, 07:59 PM)m.ost نوشته: سلامدرود...فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ولی
من سایت TSA رو چک میکردم برای موارد مجازی که میتونیم با خودمون ببریم. در مورد مواد غذایی وقتی سرچ میکنیم (حتی وقتی fresh vegetables رو چک میکنم) اکثرا مینویسه که مشکلی نیست و فقط باید بسته بندی بشه. اما من شنیدم که میوه های تازه و سبزی و ... نمیشه برد.
در مورد کنسرو هم وقتی سرچ کردم مینویسه که ممکنه در X-ray درست نشون داده نشه و بهتره در ساک دستی بذارین.
یعنی بهتر هست که کلا با خودمون چیزی جز مواد خشک نبریم؟ مواد غذایی که تو پلاستیک بسته بندی شده باشن چی مشکلی نداره؟ (بالاخره برای چند روز اول )
شما وقتی تو هواپیما هستید یک فرم بهتون میدن که یک سوال داره در مورد اینکه مواد غذایی همراه دارید یا نه...درصورتیکه جواب مثبت بزنید، تو فرودگاه به یک قسمت جداگانه میرید تا بارهاتون بررسی بشه..یعنی فکر کنم چمدون ها رو باز کنن تا بار رو چک کنن...همین باز کردن چمدون کلی دردسر داره! (حالا نمیدونم دیگه چه مواردی رو ممکنه مجاز تشخیص ندن... من اون قسمت نرفتم کلا)
کلا به نظر من اصلا به درد سرش نمیارزه همچین کاری بکنید...همون مواد خشک به نظرم کافیه
ضمنا فکر میکنم طریقه برخوردشون تو فرودگاه ممکنه به پورت ورودی هم بستگی داشته باشه..بعضی پورت ها مسافران اینترنشنال بیشتری دارن...ممکنه برخورد (یا حداقل سرعت عمل) یکم فرق بکنه
حالا بقیه دوستان شاید تجربه بهتری داشته باشن
دورو بر محل سکونتون هم بالاخره یک مارکت پیدا میشه تا چهار تا تخم مرغ و کنسرو واسه روزای اول بخرید...اگه نبود، چیزی که زیاده فست فود! (بد نیست قبل اومدن چک کنید که دوروبر محل سکونتتون کجا میتونید مواد خوراکی تهیه کنید)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge