31-07-2012, 08:06 AM
(30-07-2012, 07:59 PM)m.ost نوشته: سلامهمون طور که مهیار گفت، در هواپیما به شما فرمی میدهند که اگر مواد غذایی همراهتون باشه، باید اعلام کنید و در اون صورت چمدونهاتون رو چک خواهند کرد.
من سایت TSA رو چک میکردم برای موارد مجازی که میتونیم با خودمون ببریم. در مورد مواد غذایی وقتی سرچ میکنیم (حتی وقتی fresh vegetables رو چک میکنم) اکثرا مینویسه که مشکلی نیست و فقط باید بسته بندی بشه. اما من شنیدم که میوه های تازه و سبزی و ... نمیشه برد.
در مورد کنسرو هم وقتی سرچ کردم مینویسه که ممکنه در X-ray درست نشون داده نشه و بهتره در ساک دستی بذارین.
یعنی بهتر هست که کلا با خودمون چیزی جز مواد خشک نبریم؟ مواد غذایی که تو پلاستیک بسته بندی شده باشن چی مشکلی نداره؟ (بالاخره برای چند روز اول )
از این مساله گذشته، میوه و سبزی و هر چیزی که قابل کشت باشه یا قابلیت داشتن آفت داشته باشه، ورودش به امریکا قوانین خاص خودش رو داره و بدون مجوز مجاز نیست. یعنی یک طرف قضیه اینه که آیا مجازید این جور چیزها رو سوار هواپیما کنید یا خیر (که به TSA مربوط میشه) و یک طرف قضیه هم وارد کردن این مواد از یک کشور خارجیه که به امور گمرکی ربط پیدا میکنه.
معمولا موقع ورود به امریکا میوه و سبزیجات تازه اگر همراه داشته باشید رو میگیرند و دور میاندازند. حتی دوستان دیگه بودهاند که بهشون اجازه ندادهاند آجیل خشک و نمک خورده رو همراه خودشون بیارند، هر چند که این مورد طبق قوانین مجازه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد همراه داشتن مواد غذایی به سایت رسمی گمرک و مرزبانی امریکا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.