01-08-2012, 01:35 AM
(31-07-2012, 11:57 PM)ahmadpashaei نوشته: با عرض سلام و خوشامدگوییالبته من زمانی که سفیر میرفتم کتاب Natural English رو تدریس میکردن برای Upper که 6 سطح داشت از NE1 تا NE6 که من NE3 رو تموم کردم، بعد سر NE4 یه سری مشکلات شخصی برام پیش اومد که دیگه از وسطاش ول کردم بعدم پایان نامه و...
چندتا پست بالاتر در ارسال #73 اتفاقا خودم این سوال رو پرسیده بودم که AVA خانم زحمت پاسخ دهی رو کشیده بودن.منم 402 سفیرم و 5 ترم داره و بقیه سطوح پایینترش 6 ترمه هستن!! منم میخواستم نمره 105 بیارم ولی فهمیدم با این زبان عمومی نمیشه و معمولا در دوره advanced یا همون CAE میشه به این نمره ها رسید ولی بازم طی دوره یا با اتمام UPPER و حداقل 4 ماه زمان برای خوندن خود کتابهای تافل میشه امیدوار به رسیدن به نمره های 90،95 بود.البته الان من راحت حرف میزنم ولی skill و accuracy مهمه و میدونم برای نمره های بالای 95 نیاز به تمرین خیلی بیشتر و خودخوانی در کنار کلاس و نیز و داشتن پارتنر و تمرین CHALLENGING هست.
بگذریم.
یعنی از نظر شما self-study جواب نمیده و حتما نیاز به وجود یه پارتنر هست؟
خب...
اگه یه استاد خصوصی باهام کار کنه چی؟ اون چطوریه به نظرتون؟ (من فکر میکنم اگه یه استاد باشه آدم رو برنامه ریزی جلو میره و اجبارا طبق برنامه مطالعه میکنه ولی اگه خودت باشی ممکنه اصولی جلو نری یا مثلا بعد یه مدت تنبلی کنی و...)