01-08-2012, 11:00 PM
(01-08-2012, 10:31 PM)ENG نوشته: آره. من شعبه پل رومی میرفتم! استاداش همه خیلی خیلی کار درستن!شما یک قسمت از کارتون که جنرال انگلیش هست و بهبود سطح لغات و 4 مهارت نه برای آیلتس و تافل بلکه به صورت عمومی که باید داشته باشیم هردومون.ولی بخش بعدی فوکوس روی تافل و مهارتهای اونه که من با وجودیکه استادای خودمون تو سفیر رو خیلی قبول دارم ولی آیلتس کار هستن و نپرسیدم و نشنیدم تا حالا تافل داده باشن!! شما به این نکته توجه کنید و بگید تافل داده یا نه؟اگر داده بالای 115 شده باشه حتما.
اتفاقا امروز رفتم اونجا با چندتا از استادام حرف زدم. من زمان خاصی مد نظرم نیست! اسپرینگ یا فال 2013 اگه جور بشه خوبه (سربازی ندارم).
برای امتحانم هنوز زمان تعیین نکردم! قصد دارم یه استاد بگیرم که خصوصی کار کینم(البته دنبال یه استاد خوب، با هزینه مناسبم! ماشالله همه هزینه ها بالاس)
یه استاد میشناسم که خیلی خیلی عالیه! اما خب... جلسه یی 70 تومن میگیره!البته 2 نفره میشه جلسه یی 50 و 3 نفره هم جلسه یی 40 تومن (بیشتر از سه نفرم گفت اصلا قبول نمیکنه چون بازدهی به شدت میاد پایین).
حالا دارم میگردم دیگه... فک کنم از شنبه استارت خودکشی (مطالعه برای تافل) رو بزنم به امید خدا