03-08-2012, 02:52 PM
(03-08-2012, 02:30 PM)afshin.sat نوشته: با سلام و خسته نباشید،می خواستم بدونم تعداد نویسندگان در یک مقاله تاثیری روی ارزش اون می تونه بزاره؟ و سوال دوم اینکه آیا اینکه اسم خودم دوم یا سوم باشه تفاوتی داره؟سلام
به فروم خودتون خوش اومدید.
علمیش اینه که با توجه به سنگینی کار شما تعداد نویسنده ها ممکنه اضافه بشه.یا بر اساس نوع تقسیم کاری که افراد حین نوشتن مقاله بین خودشون انجام میدن.یعنی طبیعتا اگر مقاله ای بار علمی زیادی نداشته باشه ولی 4-5 تا نویسنده داشته باشه، خب نشونه ی خوبی نیست! حتی وقتی خودتون هم یه مقاله دانلود می خونید که چیز خاصی توش نداره اولین چیزی که به ذهنتون می رسه اینه که : این همه آدم چکار کردن پس؟!
البته گاهی هم پیش میاد.بخصوص در کارهایی که مثلا از چندین نرم افزار برای مقایسه خروجی ها استفاده میشه.هر کسی یه نرم افزاری رو مسلط است و کارای مرتبطشو انجام میده و اسمش هم در مقاله میاد.
یعنی میخوام بگم که همیشه نمیشه حکم کلی داد.خیلیبه محتویات مقاله بستگی داره.
من در بعضی مقالات دیدم که اسامی رو میزنن اما مینویسن که همه به یک اندازه مشارکت داشتیم، پس اسم چندم بودن مهم نیست دیگه. اما در غیر اون صورت، جای اسم شما نشون دهنده ی سهمیه که در اون مقاله داشتی( البته بعضی اساتید رو در ایران کاری ندارم که هیچ کاری نمیکنن اما اسم خودشونو اول مقالت میزنن!)
اگر به عنوان اسم سوم حرف یا توضیحی داری، نه هیچ اشکالی نداره.اما اگه نه که هیچی....
ضمنا!اینم کلی عرض کنم که پیشنهاد میکنم در مقالات مرتبط با تزتون اسم اول باشید(یا در نهایت بعد از استادتون باشید) خیلی به نفع شماست.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"