03-08-2012, 07:56 PM
(03-08-2012, 07:43 PM)Paradise4 نوشته: مرسی از توضیحاتتون. اتفاقا من به اونهایی که زمینه کاریشون علاقه دارم، تماس گرفتم و اونها میگن دانشجو نمیگیریم. بقیه اساتیدی که میمونن اصلا زمینه کاریشون به علاقه و تجربه های قبلی من ربطی نداره ! نمی تونم خودم رو برای این کارها مجبور کنم و برای همین انتخابام کم شده. بنظرتون چکار کنم؟من هنوز نمیدونم برای کدوم ترم اقدام میکنین. همونطور که گفتم برای پاییز سال بعد زوده الان.
ولی در هرصورت استادها ممکن هست که یک زمان فاند نداشته باشن بعده یک مدت فاند براشون جور بشه. بنابراین مثلا اگه شرایط دانشگاه x از هر نظر برای شما مناسبه یک استادی هم هست که در زمینه های تحقیقاتی اون تجربه دارین دوباره بعد یک مدت تماس بگیرین باهاش. ممکن هست فاند درست بشه براش.
در ضمن فکر کنم شما نمره امتحان زبان و GRE ندارین الان. اگر استادها تا اون زمان که این امتحان را بدین باز هم جواب ندادن دوباره بعد گرفتن نمراتتون باهاشون تماس بگیرین. چون ممکنه بگن این نمره تو رزومت نیست ممکنه از مینیمم های دانشگاه نمره کمتری بیاری و اصلا قبول نشیو ...
سعی کنین انتخاب هاتون رو زیاد کنین. ممکنه آدم از 200 تا دانشگاه شروع کنه در نهایت 10 رو انتخاب کنه پس زود نا امید نشین.
در نهایت اگر از هیچ استادی هیچ جوابی نگرفتین انتخاب های درستی از لحاظ دانشگاه داشته باشین چون بوده مواردی که استادی جواب نداده ولی بعد گرفتن پذیرش دانشجو با استادها تماس گرفته و فاند براش جور شده. چون در یکسری از دانشگاه ها استاد میگه اول پذیرش بگیر بعد با من تماس بگیر.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.