با سلام-من شرایط زیر را دارم-می خواستم بدونم که با این شرایط چقدر شانس گرفتن پذیرش با فول فاند از امریکا یا کانادا یا جاهای دیگر را دارم؟
1-لسانس دانشگاه ازاد معدل 15.25
2-ارشد سراسری معدل 16.62
3-تافل 80
4-gre آبان ازمون میدم.
5-5 تا مقاله ISI دارای impact بالا-7 تا مفاله isi بدون impact و -6 مقاله در مجلات دیگر-1 کنفرانس داخلی معتبر و 2 مقاله در کنفرانس معتبر اروپایی. (همچنین بیش از 14 مقاله under review در isi با impact بالا و 10 مقاله در سایر مجلات دارم.)
6-Editor در 2 مجله isi و 4 مجله دیگر.
7-داور 5 مجله isi و 1 مجله دیگر
8-عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه ازاد
9-سابقه همکاری مشترک با اساتید برجسته امریکایی و ایرانی و اروپایی (برای گرفتن توصیه نامه)
10-تقاضای عضویت بنیاد ملی نخبگان کرده ام.
11- 6 سال سابقه تدریس در دانشگاه
12-مجری 2 طرح پژوهشی
با 2 استاد در دانشگاههای رتبه های حدود400 و 150 امریکا مکاتبات امید وار کننده ای کردم. و در حال مکاتبه با سایر اساتید نیز هستم.
ممنون میشم نظرتونو در مورد احتمال اخذ پذیرش با فاند کامل را بگین.
1-لسانس دانشگاه ازاد معدل 15.25
2-ارشد سراسری معدل 16.62
3-تافل 80
4-gre آبان ازمون میدم.
5-5 تا مقاله ISI دارای impact بالا-7 تا مفاله isi بدون impact و -6 مقاله در مجلات دیگر-1 کنفرانس داخلی معتبر و 2 مقاله در کنفرانس معتبر اروپایی. (همچنین بیش از 14 مقاله under review در isi با impact بالا و 10 مقاله در سایر مجلات دارم.)
6-Editor در 2 مجله isi و 4 مجله دیگر.
7-داور 5 مجله isi و 1 مجله دیگر
8-عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه ازاد
9-سابقه همکاری مشترک با اساتید برجسته امریکایی و ایرانی و اروپایی (برای گرفتن توصیه نامه)
10-تقاضای عضویت بنیاد ملی نخبگان کرده ام.
11- 6 سال سابقه تدریس در دانشگاه
12-مجری 2 طرح پژوهشی
با 2 استاد در دانشگاههای رتبه های حدود400 و 150 امریکا مکاتبات امید وار کننده ای کردم. و در حال مکاتبه با سایر اساتید نیز هستم.
ممنون میشم نظرتونو در مورد احتمال اخذ پذیرش با فاند کامل را بگین.