04-08-2012, 01:41 PM
(04-08-2012, 01:06 PM)ali_aliakbari نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین
من لیسانس آزاد و فوق لیسانس امیرکبیر هر دو با معدل 15.5 رشته مهندسی کامپیوترم
2 مقاله داخلی دارم، , 3 مقاله آی اس آی ژورنال هم فرستادم که هنوز از acceptشون
خبری نیست.مقاله اولی رو 10 هفته هست که فرستادم. با اینکه توی سایت IEEE
نوشته 6 هفته طول می کشه تا review انجام بشه. حالا سوالات من اینه که:
1- آیا به deadline امسال میرسه مقاله ها؟(میخوام 2013 تحصیل کنم)
2- آیا برای امریکا اقدام کنم بهتره یا کانادا؟
3- برای GRE مهر ثبت نام کنم یا آبان؟( با توجه به زمان Deadline دانشگاهها و زمانی که نیازه تا GRE بدستشون برسه)
4- آیا بازم روی مقاله دادن تمرکز کنم یا نمره TOEFL/GRE؟چون هنوز ایده
هایی برای مقاله دادن دارم ولی از TOEFL/GRE مطمئن نیستم چه نمره ای بگیرم.
البته IELTS 6 هم دارم
5-و حدود 8 سال هم سابقه هیات علمی دانشگاه آزاد و تدریس رو دارم
6- نظرتون راجع به شرایط من چیا؟
لطفا راهنماییم کنین چون میخوام امسال حتما جوابای عالی بگیرم
قبل از هرچیز خواهش میکنم سوالاتتون رو در تاپیک های مرتبط بپرسین.
سوال اول شما که مربوط به مقاله هست و یک انجمن مستقل برای اون وجود داره: مقاله
به نظر من برای اینکه شانستون بالا بره هم برای آمریکا اقدام کنید هم کانادا. معدل شما خیلی بالا نیست و دانشگاه های کانادا معمولا روی معدل حساس هستند.
ولی برای دانشگاه های آمریکا شما میتونین با کسب نمره خوب در امتحان GRE تا حدی معدل پایین رو جبران کنید. اگر مقالاتتون اکسپت بشه برای دانشگاه های خوب و متوسط آمریکا شانس دارین.
اینکه برای چه تاریخی در آزمونGRE ثبت نام کنید بسته به ددلاین دانشگاه هایی داره که انتخاب میکنید. مسلما هرچی زودتر باشه با توجه به زمان 6 هفته ای آماده شدن جواب انتخاب های بیشتری خواهید داشت. برای سوالاتتون در زمینه آزمون GRE مراجعه کنید به انجمن GRE
نمره تافل و یا آیلتس برای سنجش سطح زبان هست. یکی از این دو امتحان رو باید بدین. حالا اگر بخواید برای دانشگاه های آمریکا هم اقدام کنید باید امتحان GRE رو هم بدین علاوه بر یکی از این دو امتحان. نمره امتحان GRE برای دانشگاه های آمریکا خیلی مهمه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.