من با حرف های پژمان موافقم . از نظر من کلا این چندنرخی بودن ارز بی معنیه و نرخ صحیح ارز همون ارز دولتی است و دانشجو هم مثل هر عضو دیگر از این جامعه باید بتونه از ارز با نرخ دولتی استفاده کنه و کلا این نرخ های ازاد در حق هیچکس منصفانه نیست. دانشجو هم کالای غیر ضروری یا لوکس نیست که بهش ارز دولتی تعلق نگیره ! اینجوری که شما میگین انگار ارزی که به دانشجوها میدن کادو یا رایگانه در صورتیکه پول واقعیش که همون نرخ دولتی هست پرداخته میشه. حذف شدن این سهمیه ها مطمئن باشید منحصر به دانشجوها نخواهد بود و شما هم که میدونید هر ارگانی بودجه خودش رو داره و مثلا اگه وزارت علوم به دانشجوهاش ارز نده اون پولو نمیدن به تربیت بدنی یا وزارت بهداشت . قضیه خیلی عمیق تر از این حرفاست که اینجا جاش نیست 
** اضافه کنم از نظر من این حرفا هیچ ضرورتی نداره . هرکس عقیده خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت و با احترام به نظر شخصیه کریم ، ولی همچین موضوع و تاپیکی ضرورتی نداره و فقط باعث ایجاد بحث های بی فایده میشه.

** اضافه کنم از نظر من این حرفا هیچ ضرورتی نداره . هرکس عقیده خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت و با احترام به نظر شخصیه کریم ، ولی همچین موضوع و تاپیکی ضرورتی نداره و فقط باعث ایجاد بحث های بی فایده میشه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما