05-08-2012, 09:57 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2012, 10:00 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام کریم جان خوبی؟جدی فحش دادن؟!!! من نمیفهمم چرا باید چنین کاری بکنن ولی حتما گزارش بده آخه من بعید میدونم از اعضای شناخته شده و کسایی که معمولا همیشه آنلاین میشن حتی یکنفر همچین کار زشتی بکنه.به هر حال نظر شما محترمه و منم در مورد یک قسمت از حرفات درمورد دانشجوهای دانشگاه ها یا کشورهای ضعیف (علمی) موافقم ولی گفتم نباید اونارو فوری اجنبی دونست چون سلایق و توانایی ها متفاوته و اونام مال همین کشورن،شاید ارزش کار و علمشون بعدا مشخص بشه و من خودم حداقل سه مورد درس خونده مالزی و هند دیدم که خیلی کارشون درسته و دارن واقعا پروژه های خوبی انجام میدن و یکی هم خانمی هست که عضو هیات علمی شهید بهشتی شده،تازه رساله دکتریش مونده بود هنوز (پارسال)! همیشه استثنا وجود داره مثلا 99%دانشجوهای شریف پر انگیزه و قوی هستن و 20%دانشجوهای آزاد پرانگیزه اند،ولی یهو همون آزادی ارشد شریف قبول میشه ولی شریفی نمیتونه!پس با تلاش میشه آدم خودشو برسونه و نباید صرفا بخاطر اینکه در کشوری در حال توسعه یا حتی عقب افتاده درس میخونن فورا از ارز و بقیه چیزا محروم بشه و بگن اون به درد ما نمیخوره دلارشو قطع کنیم!
در ضمن اگر دانشجو فول فاندم باشه کلی هزینه کرده برای پروسه پذیرش که همه با دلار آزاد و اونم قیمتهای پرت و کذایی آزمونهای زبان بوده دیگه،حدود چند هزار دلار با پول بلیط و خرج دو ماهش(یکماه زودتر میره و آخر ماه اول حقوق میگیره احتمالا دیگه) نباید ببره؟اینا نباید جایگزین بشه؟! بازم نکنه دیگه اینکه بخاطر تقلب چینی ها و هندی ها در آزمون ها و توصیه نامه ها و مقاله ها و ... این اواخر مد شده بگن یک ترم با هزینه خودتون بیاین و اگر کارتون خوب بود من فاند میدم! در این صورت که اگر شهریه بخشیده نشه طرف خدا تومن باید ببره برای همون 6 ماه اولش.فکر میکنید چند نفر ار پسش بر میان؟ به هرحال ارز به هیچ وجه نباید آزاد فروخته بشه و باید به همون قیمت اصلی خودش(که کم بالا نیست!) به دانشجوها داده بشه.
در ضمن اگر دانشجو فول فاندم باشه کلی هزینه کرده برای پروسه پذیرش که همه با دلار آزاد و اونم قیمتهای پرت و کذایی آزمونهای زبان بوده دیگه،حدود چند هزار دلار با پول بلیط و خرج دو ماهش(یکماه زودتر میره و آخر ماه اول حقوق میگیره احتمالا دیگه) نباید ببره؟اینا نباید جایگزین بشه؟! بازم نکنه دیگه اینکه بخاطر تقلب چینی ها و هندی ها در آزمون ها و توصیه نامه ها و مقاله ها و ... این اواخر مد شده بگن یک ترم با هزینه خودتون بیاین و اگر کارتون خوب بود من فاند میدم! در این صورت که اگر شهریه بخشیده نشه طرف خدا تومن باید ببره برای همون 6 ماه اولش.فکر میکنید چند نفر ار پسش بر میان؟ به هرحال ارز به هیچ وجه نباید آزاد فروخته بشه و باید به همون قیمت اصلی خودش(که کم بالا نیست!) به دانشجوها داده بشه.