08-08-2012, 12:42 PM
(08-08-2012, 02:40 AM)brotherhood نوشته: بله من میخام برای لیسانس برم ولی بدون بورس یا چیزی نمیتونم برم.دوست عزیز.
لینک اول رو باز میکنههه فقط باید چند ثانیه صبر کنید.
--------------
الان مشکل من همین dsu هست که شنیدم اول باید مدارک رو بدی caaf تایید کنه بعد اونارو بدی dsu دانشگاه خودت که من موندم چطوری اینکارو کنم و توی سایت caaf نمیتونم مدارک رو بفرسشتم.
-------
سوال دیگم اینه که اگر مادرمم کارمند باشه باید چیکار کنم واسه اونم میخان ؟ و اینکه مثلا اگر خونه ای داشته باشیم یا اینک سپرده بانکی داشته باشیم اینا رو از کجا میفهمن ؟
مشکلی با پدر و مادر نیست ، شما می توانید مادر خودتون را به عنوان سرپرست معرفی نمایید. در ضمن الان تقریباً موسسه EDISU تا 16 اگوست تعطیل هست و تا زمانی که شما مدارک فیش حقوقی مادرتون و سایر مدارک که موسسه CAAF خواسته را اماده نکنید نمیشه اقدامی کرد. شما باید فرم ها را تکمیل نموده و با این مدارک به ادرس پستی بفرستید.
شما باید از ادراه مالیات و داریی شهر خودتون پیگیر بشید. اگر هم تونستید یه اجاره نامه جور کنید که مستاجر هستید که شانستون بالا بره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public