(08-08-2012, 03:12 PM)Omid نوشته: ١- من ٢٩ مهر آزمون دارم، امسال ٤ تا دانشگاه رو انتخاب كنم تا سال ديگه هم همون دانشگاه نمره ام رو نگه مي داره؟1- معقولش اینجوری به نظر میرسه که نمره رو نگه دارند ولی دوستان مطلع بهتر میتونند جواب بدهند
٢- در پستى تو همين تاپيك؛ mami گفته بودن كه شما ٤ تا رايگان نمره دارى، بقيه ٦ تاش رو بايد پولى بفرستى، مگه ١٠ تا نمره فقط مي تونيم بفرستيم؟
2- امید جان در اون ارسال، من 10 عدد دانشگاه رو فقط به عنوان مثال گفتم، شما میتونی برای n تا دانشگاه بفرستی، ولی فقط 4 تا از این n تا گزارش رایگان است (البته اگر تا ساعت 10 شب قبل از امتحان مشخص کرده باشی این 4 کُد رو)
موفق باشیم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.