(08-08-2012, 06:23 PM)brotherhood نوشته: من که گیج شدم اصلا تا حالا اینکارو انجام ندادم ونمیدونم چطوری هست... ؟؟دوست من، شما در این ارسال اشاره کردید که برای کارشناسی اقدام خواهید کرد و تا جایی که من اطلاع دارم، برای اخذ پذیرش در دوره کارشناسی، هیچ کس در هیچ کجا از شما انتظار مقاله نداره (مگر اینکه برگزیده دوره های خوارزمی و المپیاد باشی که در اون صورت یک امتیاز مثبت است و نه یک الزام)! یعنی اصولا شما نمیتونی بر اساس تحصیلات دبیرستان و بعدش پیش دانشگاهی، در مورد مساله ای که حتی چند واحد درسی در موردش نگذرونده ای، مقاله بنویسی!
منظورم یک مقاله هست که هم مرور داشته هم اطلاعات مفید هم راهکار و هم امار و ارقام ....
حالا من میخام این رو در یک مجله داخلی و خارجی چاپ کنم ولی متاسفانه نمیدونم که اصلا باید توی کجا چاپ بشه و چطوری باید ارسال کنم ...
حاضرم کسی که بهم کمک کنه و این مراحل رو انجام بده و بهم یاد بده اسمشو توی مقاله بیارم ...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.