08-08-2012, 07:24 PM
(08-08-2012, 07:16 PM)brotherhood نوشته: 1 - یعنی نمیشه درباره یک موضوع تحقیق کنه و اگاهیش که بالا رفت یک چیزی بنویسه ؟1- دوست من، صرفا یک چیز نوشتن، یک مقدار با مقاله علمی نوشتن فرق داره...در یک مقاله علمی شما یکسری (حداقل ها) چهارچوب ها رو باید رعایت کنی، از نحوه نوشتن چکیده گرفته تا چگونگی تحلیل داده ها و نتیجه گیری علمی و درست.
2 - حالا که نوشتم چطوری بگین ثبتش کنم ...
2- شما مقاله ات در هر زمینه ای باشه، یکسری مجلات معتبر شناخته شده در اون زمینه وجود داره، به صفحه اول وبسایت هر مجله (ژورنال) مراجعه کنی، یک فایل نمونه (Template) داره که راهنمایی ات کرده که شکل کلی نوشتاری مقاله ات چجوری باید باشه. ضمن اینکه در همون صفحه اول هم راهنمایی کرده که چجوری باید مقاله رو برای اون مجله ارسال (Submit) کنی. برای پیداکردن مجلات مرتبط با مقاله ات هم میتونی از این سایت استفاده کنی.
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.