(13-08-2012, 12:23 PM)DonArian نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون. من یک سالم گذشته و الان مشمولم و دارم مدارکم رو پر میکنم. می خواستم بدونم اگه امسال دانشگاه ایران یه رشته ای قبول شم میتونم برا خروج از کشور و کارای ایتالیا اقدام کنم؟1- شما توجه داشته باش که اگر اقدام کردی برای سربازی و گفتند بیا برو سربازی، در هر مرحله از سربازی، شما پذیرش بگیری از دانشگاه (چه داخل و چه خارج) میتونی از خدمت ترخیص شده و تشریف ببری برای تحصیل (با استفاده از معافیت تحصیلی)
2- مطابق قانون جدید نظام وظیفه (بندهای 13 الی 16)، شما میتونی وقتی پذیرش گرفتی از هر دانشگاهی در خارج (به شرط اینکه اون دانشگاه مورد تائید وزارت علوم باشه)، از دانشگاه داخل انصراف داده و مجددا با استفاده از معافیت تحصیلی از کشور خارج بشی و در دانشگاه خارج ادامه تحصیل بدی.
3- همچنان پیشنهاد میکنم برای اطمینان بیشتر، حتما از مشاوران نظام وظیفه سوال کنی، چون بعضی مواقع تفسیر نظام وظیفه از قانونی که صریح است، ممکن است کمی متفاوت باشد.
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.