13-08-2012, 02:51 PM
(13-08-2012, 11:48 AM)Mr-Voltage نوشته: دروود.سپاس گذارم بابت جوابتون
دوست عزیز شانس که همواره وجود دارد، در نظر داشته باشید که شما باید تحصیلات دانشگاهی و یک فرم قرارداد کاری برای شما از طرف کارفرما ارائه شود در ضمن دارندگان کارت آبی میتوانند پس از سه سال اشتغال، به شرط داشتن یک قرارداد کاری معتبر، روی اقامت دائمی برای خود و خانواده حساب کنند. این مهلت سه ساله در صورت مهارت فرد مهاجر در تکلم به زبان آلمانی، به دو سال تقلیل مییابد.
طبق مصوبه جدید مجلس آلمان، متخصصان خارجی علاقمند میتوانند ویزایی شش ماهه به منظور پیدا کردن کار در این کشور دریافت کنند. همچنین به دانشجویان خارجی نیز مهلتی یک سال و نیمه پس از پایان تحصیل داده میشود تا شانس خود برای یافتن شغل را امتحان کنند.
این قانون از اول آگوست اجرایی شده ولی هنوز فرم هایش روی سایت سفارت نیست. بنابراین برای اطلاعات بیشتر باید به رایزن فرهنگی سفارت مراجعه نمایید.
ازاد اندیش باشید
شرایط کارت آبی رو در دویچه وله و وبسایت های دولت آلمان خوندم و تقریبا آشنا شدم با کارت آبی ...
اما سوال من اینه که آلمان ( تا اونجا که اطلاع دارم ) ویزای 6 ماهه برای جستجوی کار یا به عبارتی ویزای کار صادر میکنه ولی از شرایطش بی اطلاع هستم ! تووی وبسایتشون که از شرایط ویزای کار اطلاعاتی ننوشته بودن !
اگر شخصی بخواد مدارک و رزومه اش رو با خودش ببره و در خود آلمان دنبال کار بگرده چه کاری میتونه انجام بده !
سپاس گزارم