(14-08-2012, 05:31 PM)DonArian نوشته: بخش نرم افزار رو از کتاب جدا کنید تا راحتتر پیدا کنند. من برای همین اینجا معرفی نکردم. در ضمن لینک 1 و 3 خرابه! البته چیزی که من خریدم 2.8 گیگ حجمش هست. فک نکم که این ورژن که معرفی شده کامل باشه.دوست من، لینک ها اصلاح شد، ممنون بابت یادآوری. در مورد کامل بودن یا نبودن این نسخه از نرم افزار نمیتونم نظر بدم، چون من دانلود نکردم این نرم افزار رو ولی چون هر کدوم از این فایل ها حدود 450MB حجم داره و به صورت فشرده است، فکر میکنم بعد از خارج کردن از حالت فشرده، تقریبا همون چیزی بشه که مد نظر شما است. ضمن اینکه حتی اگر این نسخه نرم افزار کامل هم نباشه، فکر کنم برای آشنا شدن دوستان با این نرم افزار کمک خوبی خواهد بود و در اون صورت، هر کس که علاقمند بود میتونه نرم افزار (کامل رو با فرض کامل نبودن این نسخه) از بازار تهیه کنه. موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.