15-08-2012, 12:29 AM
(13-08-2012, 09:53 PM)Karim نوشته: مرسی بخاطر مطلب مهمی که اشاره کردید. من همین الان میتونم به صدها مورد از این ضررهای اقتصادی اشاره کنم!
خوب بنده یک سوال از شما دارم. جنابعالی یا سرکار چرا به این موضوع اعتراض نمی کنید؟ شما چند بار به دفتر نماینده مجلس مراجعه کردید یا به روابط عمومی مجلس زنگ زدید که جلوی این تعطیلی رو بگیرند؟ چند بار به سردبیر روزنامه های مختلف مراجعه کردید که جلوی ضرر و زیان های اینچنینی را بگیرند؟
جواب کاملا مشخصه ما تا زمانی که منافع شخصیمون مستقیم بخطر نیوفته کاری به چیزی نداریم! البته نه که کاری نداشته باشیم فقط در حد اینکه اظهار تاسف کنیم و سر تکون دهیم!!. ولی واسه ارز دانشجویی چون مستقیم منافع شخصیمون در خطر بود به هر دری میزنیم که جلوی تصویب طرح مربوطه گرفته شود..
یک ویژگی مهم اکثر مردم کشورهای پیشرفته این است که منافع جمعی را بر منافع شخصی ترجیح می دهند!!!
از مدیران معذرت میخام که موضوع تاپیک منحرف شد.
تسلیت باد مصیبت زلزله
خدا رحمتشمون کنه و به بازماندگان صبر عطا کنه
دوست محترم، اگر هنوز بر عقیده تون درباره ارز دانشجویی هستید، ممنون میشم به مواردی که بنده مطرح کرده بودم هم پاسخ بدید تا در نهایت به یک نتیجه منطقی برسیم. (ضمنا در مورد این پستتون هم مواردی قابل ذکر بود که همونطور که خودتون گفتید برای اینکه تاپیک از موضوعش منحرف نشه، صرفنظر کردم). با تشکر
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...