15-08-2012, 02:29 AM
(07-08-2012, 02:48 PM)parsley نوشته: دوست محترم! اولا باز هم از شما دعوت می کنم به مواردی که مطرح کردم پاسخ بدید تا حق و ناحق و درست از غلط مشخص بشن.1-طبیعی هست که اینجا اکثرا مخالف حذف ارزباشند چون همه میخان خارج بروند و کسی هم از پول بدش نمیاد1وگرنه شما کافیه از 5 دانشجوی دکتری داخل بعنوان یک جامعه آماری کوچک نظرشون را راجع به حذف ارز بپیرسید اونوقت می بینید که چند درصد موافقن. حتی اون لینکی هم که در پست اول گذاشتم موافق حذف ارز خودش دانشجوی آمریکا بود. من نمیشناسمش البته. پس موضع من عجیب نیست!
ثانیا در مورد صحبتهای اول و آخرتون که اینجا فقط موافقان ارز دانشجویی صحبت کنن و مخالفان حق اظهار نظر در اینجا ندارن چند مورد میخوام عرض کنم:
1. همونطور که قبلا هم نوشتم بنظر نمیرسه غیر از شما که این موضع عجیب رو دارید، دانشجوی دیگه ای موافق گرفته شدن حقش باشه که بعنوان موافق بخواد اینجا اظهار نظر کنه!
2. تو این چند ساله که با این سایت و سایت همسایه! آشنا هستیم بنظر میرسه روال و طبیعت این سایتها بحث و تبادل نظر های مختلف هست. یعنی یک نفر مورد یا سئوالی مطرح می کنه و دیگران میان و جواب میدن یا نظر موافق یا مخالفشونو -با دلیل- میارن. بنابراین فکر نمیکنم خیلی منطقی باشه که من نوعی بیام یه موردی رو مطرح کنم که محتملا هم اشتباهه و بعد انتظار داشته باشم بقیه بی تفاوت از کنارش بگذرن و پاسخی در نقدش ارسال نکنن...
3. بهرحال حرف شما حرف کوچیکی نیست که مطرح کنید و انتظار پاسخ نداشته باشید. این مثل این میمونه که من بیام یه تاپیک بزنم با عنوانی شبیه "موافقان حذف آموزش عالی در ایران"! و بعد انتظار داشته باشم هیچ واکنش و مخالفتی با اون اظهار نشه. آیا خود شما اولین نفر نمیاید و در مخالفت با حرف من پست نمیدید؟
باز هم دعوت میکنم بدون پیشداوری و تعصب، بحث تا رسیدن به یک نتیجه منطقی ادامه پیدا کنه. البته منم مثل شما اگر موافق دیگه ای بر این طرح باشه -که خیلی بعیده- دعوت میکنم بیاد و در کنار شما از این طرح دفاع کنه تا در پایان مشخص بشه این طرح درسته یا غلط...
2- دیگران اگه مخالف حذف ارز هستند تاپیک مربطه وجود دارد، قوانین سایت ها حکم میکنه که ارسال مرتبط با عنوان تاپیک باشد نه نقد یا حمله کردن به اظهار نظرات دیگران! منم در تاپیک مربوط به حمایت از جلوگیری حذف ارز هیچ نظری مبنی بر نقد ارسال نکردم.
3-خیر اگه عنوان تاپیک شما " موافقان حذف اموزش عالی در ایران" من اگه مخالف بودم یک تاپیک جدا میزدم و در تاپیک نامربوط ارسال نمیکردم. چون خلاف قانون سایت است و مدیران بهم تذکر می دادند!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..