15-08-2012, 01:25 PM
(15-08-2012, 04:54 AM)m.ost نوشته: سلامدرود بر شما
البته همه کسایی که امتحان دادن یک تجربه هایی دارن ولی خوب همونطور که نام بردین منبع خیلی زیاده که بخوای بخونین و هرکسی یک تعدادیش رو میخونه.
چرا گیج دوست عزیز؟ 1100 یک جور حالت پایه داره و خوندنش لازمه. اما در مورد کتاب های دیگه من خودم 800 رو خوندم منتهی چون وقت کم داشتم دیگه کل 3500 رو نتونستم بخونم و نصفه موند. تعریف وربال ادونتج رو هم شنیدم. مسئله این هست که خیلی از لغات تو این منابع تکرار شده و با هم هم پوشانی دارن. به نظر من شما حتما باید یکی از این منابع رو بخونین و به همون 1100 اکتفا نکنین. چون درسته که لغت های اون مهم و کاربردی هست ولی به تنهایی کافی نیست. خوندن متن هم خوبه منتهی در کنار لغت خوندن و یک جورایی موازی باید پیش برین.
میدونم خیلی زمان میگیره ولی الان تا امتحان وقت هست و اگر برنامه ریزی کنین و سعی کنین سرعت لغت خوندن رو افزایش بدین احتمالا میتونین تا زمان امتحان حداقل نصفه یکی از این منابع رو بخونین.
سعی کنین هرچه زودتر 1100 رو تموم کنین برین سراغ یک منبع دیگه. حالا شاید دوستانی که منابع بیشتری خوندن تجربه بیشتری داشته باشن از من.
موفق باشین
منم موافق شما هستم که این کتاب های لغاتشون اکثرا همپوشانی داره و زیاد فرق ندارن ولی 3500 واژه بنظرم چون ماله بارونزه و سابقش بیشتره بهتره .
موفق باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..