16-08-2012, 09:50 AM
(24-07-2012, 09:57 AM)saleh.kalantari1988@yahoo.com نوشته: می خواستم اطلاعاتی راجع به نحوه معافی بیماری هیپر هیدروزیز (تعریق شدید کف دست) بدونم.همونطور که بخش سوم، بند 3 آئین نامه معافیت پزشکی (بيماريهاي پوست و بافت هاي زير پوست) ذکر شده "هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم" خواهد بود ولی متاسفانه این مورد تعریق کف دست، از مواردی است که خیلی سلیقه ای با اون برخورد میشه تا جایی که من شنیدم، نحوه معاینه به این صورت است که، دست رو شسته و پاک می کنند، بعد از چند دقیقه پزشک میاد ببینه که تعریق کف دست شما در چه حدی بوده است (اگر اشتباه نکنم بعد از حدود 5 یا 10 دقیقه). به نظر من بهترین کار قبل از اقدام، مشاوره با پزشک معتمد نظام وظیفه است، اینجوری شما حداقل آمادگی ذهنی برای روز معاینه در کمیسیون پزشکی رو خواهید داشت.
روز بیمارستان پزشک چطوری معاینه می کنه تا برگه اعزامی به ن.و. رو پر کنه؟ روز کمیسیون چطور؟
در واقع چون برای این بیماری سابقه پزشکی وجود نداره نحوه معاینه و تشخیص اون چجوریه؟
بعد از اینکه دستاتو پاک می کنند چند دقیقه بعد میزان تعریق رو چک می کنند؟ و اینکه چه ملاکی هست که معاف کامل یا از رزم کنند؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.